|
Dfensi, neblázni, dyť to ještě někde voprásknou a populace na spodní úrovni gaussovy křivky to fakt uvaří!
|
|
|
|
Jako prvý chod může být tradiční polévka ze sekery.
|
|
|
To jsou zname sloni predkozky
Ladik je Holt na humus machr
http://m.youtube.com/watch?v=ezNJSyKdC_4
|
|
|
tak pečený kořeněný kuřecí kůže jsou dobrý, ale proč na to ten pablb dává sejra a pomeranč?
|
|
|
To jo no...krupava pecena kuze je to nejlepší na kureti :-) Manzelka to nastesti neji, takze mi zbyde ještě i od ni :-))
|
|
|
mám to doma stejně. Dvojitá porce je dvojitá porce :)
|
|
|
Když je řeč o kůži, tak kuřecí není špatná, ale taková z vepřového kolena, na tu kuřecí nemá.
|
|
|
|
Před lety jsem krátce pobýval v Číně. V jedné restauraci nám naservírovali plněné knedlíky, podobné jaké se dělají u nás. Neskutečně božská mana.
Půl roku po návratu se v novinách objevila zpráva o výrobě této pochutiny. Číňané používali jako výchozí surovinu máčený karton z krabic, který pak mleli s tučným bůčkem.
Krátce po tomto zjištění byl ředitel výrobního závodu popraven. Nevím, zda pro únik výrobního tajemství, nebo to bylo už příliš i pro místní úřady.
|
|
|
To se týkalo hamburgerů v místním macdonaldovi. Spíš byla zajímavější ta část zprávy, kde se psalo, že představitelé amerického macdonaldu vzorky hamburgerů ochutnali a s překvapením konstatovali, že byly chuťově skutečně vynikající. Od té doby se u mekáče nezastavím, ani kdybych viděl silnici 4× a raději si koupím na benzince oschlou bagetu… :)
|
|
|
To jsem nezaznamenal.
Já tydle fastfoody vyšktrl ze svého jídelníčku definitivně, t.j. i ve stavu značného diskomfortu z hladu poté co jsem viděl časosběrné video kde by zakoupena nějaká ta prý sekanou plněná houska, položena na stůl v kuchyni a každý den po dobu několika týdnů focena. Výsledek byl že vyjma mumifikace z dehydratace se s tou houskou ani jejím obsahem nic nestalo. Hmyz, ba ani plíseň se toho netkli. Tak jsem se připojil.
Před tím jsem měl tyto jedovny v kategorii "v nouzi nejvyšší jo" a tedy asi tak 2-3x jsem tam něco zkonzumoval.
|
|
|
Je otázka, kdo a s jakým cílem to video tvořil. Pokud budu chtít popsaný výsledek, samozřejmě to není problém zařídit...
|
|
|
Jistě. Dnes je možné cokoliv. Ovšem není problém tento naprosto jednoduchý pokus zopakovat.
Možná za tímto účelem k mekáči zajdu.
Každopádně je každého věc co pozře a tedy jak zachází se svými útrobami. Jeden člověk se kterým občas spolupracuji a vím o něm že drive-in mekáče je/byl jeho téměř druhý domov si už přivodil (nejen touto stravou) zdravotní potíže, kolabs jenž jej vyřadil na 3/4 roku, přišel tak o téměř celé podnikání a je opět na startu. Sdělil mi že dle lékařů nechybělo moho aby jeho dvě děti byly sirotky a žena vdovou.
Celkem odstrašující příklad vražedného mixu vysoké pracovní zátěže a tohoto způsobu stravování.
|
|
|
Za určitých podmínek (nízká vlhkost, proudění vzduchu) by neměl být problém mumifikovat i jiná jídla.
|
|
|
To v mém případném pokusu nebude hrozit, protože se bude případně konat v kuchyni, české kuchyni=vaří se v ní.
Zda se vařilo v té kuchyni z pokusu nevím.
|
|
|
Nějaké takové video jsem na trubce shlédl, ale nebyl tam jen Macburger, ale i nějaké další "značky", celkem asi tak osm kousků. Postupně všechny začaly porůznu ohnívat a obrůstat, ten od Donalda odolával nejdéle.
|
|
|
|
|
Ten pokus je "cinknutý" právě faktem, že je to ve skle a v uzavřené nádobě: výsledek pak není ani tak výpovědí o tom, co se tam dalo za jídlo, jako spíš v jakém stavu. Když tam dám teplý hamburger s hranolky z ulice, lahev se zákonitě zevnitř orosí protože jídlo bylo "teplé a vlhké". No a v 100 % relativní vlhkosti je pak jeho osud celkem jednoznačně zpečetěn.
|
|
|
To mě připomíná tento "dokument": http://www.csfd.cz/film/166969-super-size-me/
Ještě jsem to neviděl, ale je to kladně hodnocený, tak uvidíme..
|
|
|
To má být další McD-bashing „dokument“ ale jestli to něco dokumentuje, tak je to jen debilita autora, kerý se přežírá. Stejně blbě jako ve filmu by dopadl i kdyby se podobně přežíral kdekoli jinde.
|
|
|
Ja kdysi videl video, kde nejaci studaci nakoupili ruzne hamburgery ze vsech tech moznych burgerkingu a jinych McDonaldu a casosbirali video od vsech. Nejlepe z toho vylejzal burgerking, ten vypadal, jako ze jsou suroviny z rostlin a zvirat, zbytek vypadal spis jako kdyby to bylo z ropy.
A "nejtrvanlivejsi" se ukazaly hranolky z McDonalds. Ty i po nekolika desitkach dnu vypadaly uplne jako kdyz byly cerstve. IMHO ty hranolky lisuji z vinylovych granuli, nebo neceho takoveho.
|
|
|
Ha! To bylo to video, co linkoval mjfox
|
|
|
|
Děkuji, asi to bude ono. Odkaz si uložím jako případný zdroj námitek a možných chyb pro svůj pokus.
|
|
|
|
A mnohem profesionálněji provedený, musím podotknout a zároveň poděkovat.
|
|
|
Já to s dovolením uvedu na pravou míru. To časosběrné video znám. Ale na youtube byla cenzurovaná verze. V té plné a neořezané verzi v závěru filmu ten hamburger vystrčil z prostředka 8 nožiček a pomalu odkráčel ze stolu pryč…
|
|
|
No ja tam obcas zajdu. A to kdyz mam zacpu. Jako laxativum doporucuju.
|
|
|
Pro tyhle účely vřele doporučuju především KFC, nevím co tam dělají jinak, ale pro mě je to téměř jistota. Po jídle z McD nebo Burger Kingu se mi to ještě nestalo (a to se tam stravuju pravidelně +- jednou za 14 dní)...
|
|
|
A co jinýho by se mělo stát s tenkym plátkem masa opečenym při vysoký teplotě, kterej je vloženej do suchý opečený housky? Měla by se v něm rozvinout nová civilizace? Když nechám na stole v kuchyni třeba rohlík nebo chleba (ne v plastovym sáčku), tak se s nim stane něco jinýho? Je proto chleba špatnej a neměl bych ho jíst?
|
|
|
To video je fake.
A pokud tomu nevěříte, zkuste jednoduchý test, který Vás výjde finančně poměrně levně - kupte si ten burger a nechte ho položený kdekoliv je libo.
Za tři dny Vám normálně odejde sám. Věřím, že byste ho určitě nejedl.
Podobných videí lze vyrobit plnou prdel a vždycky žasnu, jak na to každý skočí...
|
|
Pobavilo.
Úspěchu Ladi se nelze divit, po úspěchu Babice "když nemáte - tak tam vražte" medyjální kokoti zavětřili a přišli s kůžičkama. Vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby v souznění s článkem byl další level nastaven na "co všechno se dá sežrat". Řízek ze starého opasku, špenát z lopuchu, filcový nákyp,....
|
|
|
Spenat z lopuchu by patre sel realisovat, vlastne z jakekoliv zelene rostliny. Trava, tycovy mixer, cinsky cesnek, sul ... podusit... a je to.
|
|
|
Lopuch se jí odjakživa. Ale kořen, ne listy; listy jsou hořké.
|
|
|
Aha, dík, nová informace... Ja kdysi zkoušel konzumovat v páře upravená květní lůžka pupavy http://cs.wikipedia.org/wiki/Pupava_bezlody%C5%BEn%C3%A1 mělo to chutnat podobně, jako artyčok a chutnalo to podobně, jako artyčok. Tj nic moc.
|
|
|
V páře nevím. My to vždycky jedli syrové; chutná to velmi přibližně jako taková mdlá nevýrazná kedlubna. Ale aby se tím člověk zasytil, musel by narazit na nevídané pupavové pole.
|
|
|
No, ja to syrové nejedl. Pupava u nás (tehdy J. Morava) rostla hojně. Nezkoušel jsi kávovinu z kořene čekanky? Měl jsem před 20ti lety takové experimentální období...
|
|
|
Ne, o té jsem jen četl. Zkoušeli jsme mj. pečivo z žaludové mouky, ale nebylo to k jídlu :)
|
|
|
Pražené žaludy a mrkev jsem taky zkusil - celkem hnus. Ale ta sušená pražená čekanka chutnala cca jako instant káva. Něco jako Karo, Cikorka, nebo jak se to kdysi jmenovalo.
|
|
|
|
Ano, dělá Nestlé a kdo má tento produkt z minulosti rád, tak vřele nedoporučuji kupovat zde, poněvadž je slovy newspeaku "upravena dle specifkcké lokání chuťové preference".
Týž produkt dle obalu (krabička resp. válec, gramáž, grafika, barvy, atd.) ale bez tohoto "lokálního přizpůsobení" zakoupíte v Německu. Senzoricky (u mne vůně a barva u ženy a dítěte i dle chuti) jde ale o velmi odlišné produkty.
|
|
|
Mel jsem za to, ze Karo je proste obycejna melta.
A melta je smes cikorky a prazeneho jecmene a zita.
Pokud jsou zde milovnici melty a produkt od Nestle je odporny eklhaft (cemuz nemam duvod neverit), vezte, ze se obycejna (a dobra, tak jak ji pamatuju od mala) melta stale vyrabi a da koupit, enjoy:
http://www.kavoviny.cz/Hlavni-sortiment/Melta-500-g.aspx
|
|
|
Jak s Meltou, tak s Karo nemám jediný problém zejména protože mi to nic neříká a jestli jsem to kdy pil, tak nejspíše omylem.
Co se týče Karo od Nestle mám a v plen jsem dal zkušenost díky mé paní, která to má ráda a i dítě. Sám jsem jen na popud ženy jen koukl a očuchal zdejší a Německou verzi údajně téhož produktu. Nebo ty pixly aspoň budí ten dojem.
S produktem od Nestlé to není asi tak že je odporný. Kdo neměl možnost přímo srovat s Německým, tak je třeba spokojen. Jak ale k tomu došlo v naší domácnosti, tak když dojde Německé, tak se Karo nepije.
|
|
|
vzheldem k tomu, že Cikorka JE pražený sušený kořen čekanky není divu, že to chutnalo stejně :) (A Karo taky obsahuje čekanku, spolus obilovinama)
|
|
|
Tak dělá se z toho postaru bílý kafe a je dobrý. Jenom se do toho musí dát mlíko od krávy a ne nějaká bílá srágora z konzumu.
|
|
|
Když už mám výjimečně mléko od krávy namísto bílé srágory z konzumu, nebudu si je kazit cikorií, to snad dá rozum!
|
|
|
Čistá čekanka nevím, ale s Meltou je to bezva snídaně jak v dětství, kdy byla tráva zelenější a holky hezčí a prsatější. :)
|
|
|
A mimo to je čekanka dost zdravá kytka (na srdce a oběh prej). Pro mě hlavně, když pominu vzpomínky, tak je to dobré ne-povzbuzovadlo. Ne vždycky člověk chce kofein nebo tein..
Bez kafe bych samozřejmě umřel, jako každý druhý, ale Melta je fajn věc a má své místo.
|
|
|
Někdo tu snad ohrnoval frňák nad Cikorkou? :-)
|
|
|
Jestli vono to nahodou nebude tim, ze cikorka JE prazena cekanka.
Cikorka pochazi z Cichorium. Cichorium Intybus = Cekanka Obecna
|
|
|
Když sovětští soudruzi za prohibice dokázali udělat z lopuchového listí samohonku ....
|
|
Děkuji za recept, hned zítra vyzkouším. Doufám že to bude aspoň stejně dobré jako zmrzlina z mouky a olivového oleje :-)
|
|
No, zkuste treba tohle: http://kocour12.blog.cz/1207/recepty-za-par-kacek-aneb-na-posledni-tyden-pred-duchodem
Tim nechci pana nijak ironizovat! - je to dle vsecho docela fajn clovek a ty recepty, at chcete nebo ne, jsou vychytane a hlavne levne. Nepouziva nahrazky, sojovku a kecup Otma, jen max. levne suroviny za par kacek. Neodolal jsem a hodil si jej do gourmet zalozek vedle Cuketky a Ambiente.
|
|
|
Tak tohle je ještě o level větší humus než "sloní předkožky" :-D
|
|
|
No sorry, já bych si ty jeho dobroty klidně dal ... :-D
|
|
|
Tak tohle mi po ránu opravdu neudělalo dobře. Příště prosímo o upozornění, jakej že je to kentus.
I když ten panáček z televize je na tom dost podobně.
Za chvíli budeme místo do restaurací chodit žrát na smeťák :(
|
|
|
Proč by měl bejt kentus? Vaří ze základních surovin bez éček a jinejch srágor a navíc levně a s fantazií.
|
|
|
Já teda vepřový kůže a kuřecí kostry nepovažuji za základní surovinu, ale za odpad. Ale každýmu dle jeho gusta, klidně si dejte k obědu podobnou mňamku :)
|
|
|
Z čehopak Vy děláte např. huspeninu nebo vývar?
|
|
|
To už asi moc lidí nedělá a nejí. Zrovna jako třeba sulc.
Raději si dají mletý kuřecí chrupavky v tabletkách z úhledné krabičky. Vývar se přece dělá z masoxu, ne?
|
|
|
Jak jako nedelaj? Zrovna v nedeli jsem varil tlacenku!
|
|
|
Teda!
Domácí tlačenku jsem už neměl ... ani nepamatuji. Naposled někdy v -nácti tuším. Na štestí se dá najít a koupit u dobrého řezníka.
|
|
|
Tenhle web mne překvapuje a ještě více jeho čtenáři - já dělal před čtrnácti dny domácí sulc. :-)
|
|
|
Tak to ma byt, neni lepsi vyzivy pro chrupavky, nezli sulc a tlacenka.
Sulc se da navic jeste vyuzit pro hlubotisk, nebo tampoprint.
|
|
|
To mě zajímá velmi.
Skutečně je možno chrupavku vyživovat?
Profesionální sportovci a prominetní pacienti kupodivu nedostávají žádnou výživu pro hrupavky orálně, ale injekčně se jim aplikuje kloubní mazivo s časově omezenou působností.
Je nějaký odkaz?
(To nic nemění na tom, že tlačenku si doma připavuji pravidelně.)
|
|
|
Pro zacatek: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kolagen
Dale googli terminy jako kloubni vyziva, nebo vyziva chrupavek.
Tady na te wiki si vsimni, ze popisuji, ze je nekolik druhu kolagenu, proto bys prave mel sulc varit i s kostma s kloubama a varit je tak dlouho, az se zacnou i chrupavky rozvarovat. Kdyz varis praseci hlavu, varit i s usima, atd.
|
|
|
Googlit umím taky, ovšem v tomto případě to tak nějak nepotřebuji a jak tvůj příspěvek čtu, tak se v tom utvrzuji.
Jak si z hodin anatomie a fyziologie pamatuji, chrupavku efektivně vyživovat nelze*).
Chrupavka nemá cévy, živiny se do ní dostávají pouze difundováním.
Proto také nemůže, krom některých chrupavek**) velmi mladých organizmů, srůstat a obnovovat se.
Jelikož do chupavky pronikají pouze základní stavební prvky, tedy aminokyseliny, je zcela lhostejné, co si uvařím, jen když to ty aminokyseliny obsahuje. (Jednolivé druhy kolagenu jsou tvořeny stejnými aminokyselinami.)
Vepřová hlava se s ušima vaří vždycky, ne?
----------
*) Tomu odporuje tvrzení výrobců kloubních preparátů, hlavně těch s žraločí chrupavkou. Musíš si vybrat. Nicméně představa, že ten nejkvalitnější kolagen zázračné žraločí chrupavky projde bez poškození trávicím traktem a krví až dochrupavky, je podle mého hodně ujetá.
**) Naprosto nejlépe jsou na tom vrstvy chrupavky přímo nasedající na kostní tkáň, která je prokrvená.
|
|
|
Jsi-li takový labužník, tak doraž na ten poslední dubnový víkend k nám. 26. se bude péct chléb v dokončené peci (uff, že to ale trvalo, než jsem pořešil ta dvířka). A pokud to dobře půjde, bude vynikající paštika z nutrií.
|
|
|
|
Myslíte z mlejnku? Bude-li JJ připravovat nutričně hodnotnou paštiku, pak z toho lze usuzovat, že něco mu z mlejnku poleze zcela jistě...
|
|
|
Přijela bych hned. Kvásek i pečení chleba jsem konečně vychytala. Po letech jím zase dobrý neplesnivějící chleba. Byla by pro mě výzva vyzkoušet pec.
|
|
|
neplesnivějící chleba? Chleba by snad měl plesnivět nebo ne? Neplesniví snad jedině proto, že ho rychle sníte.
obdoba něčeho takového:
zakáznice: pane vedoucí, vzala bych si broskve, myslíte, že ty nezralé ještě "dojdou"?
prodavač: nedojdou, protože je sežerete!
|
|
|
Vývar z kostí, ale to je trochu mimo porovnávat vývar, kde se pak kosti vyhodí, s komplet jídlem ze zbytků.
|
|
|
On ty kosti taky nejí, dá je psu, stejně jako u nás.
|
|
|
Nouze naučila Dalibora housti...
Byly doby kdy jsme měli ve 3 lidech cca 1000 - 1500 na 1 mesic na jidlo pro všechny dohromady, V tu chvili se docela ukaze, jak clovek umi zpracovat kazdou slupku, doslova:-)
|
|
|
Protoze jste hlooopee. Cetl jsem kucharku naky americanky, kde psala recepty, co se varilo v americe v dobe velke hospodarske krize, kdyz nebyly prachy. V podstate bastili brambory, mrkev a hrach. Kdyz bylo maso na vyvar, tak se udelal olbrimi kastrol, kterej se poradne nafutroval zeleninou a to bylo vsechno.
Vyvar z kurecich skeletu s porizovaci cenou (kdyz vynecham drobny) 0, se zeleninou, co je na tom spatneho?
|
|
|
Tak zrovna ty recepty co jsou na zacatku nejsou vubec spatne. Myslim, ze spousta lidi by se divila z ceho se nektere "vyrobky" delaji. Pravda, chlebovy karbanatek bych si asi neudelal, ale pravidelne kupuji kosti na polevku (a stoji asi 29 CZK/kilo, no je tam i dost masa) a polevka neni vubec spatna.
Pokud bych chtel na jidle setrit a odeprel bych si lososa za 400 CZK/kg, tak bych prave sel do tech levnych ale rozhodne ne skodlivych zbytku za mene nez 40CZK/kg. Lepsi nez pomazanka z Tesca nebo ruzne levne masne vyrboky.
|
|
No, zkuste treba tohle: http://kocour12.blog.cz/1207/recepty-za-par-kacek-aneb-na-posledni-tyden-pred-duchodem
Tim nechci pana nijak ironizovat! - je to dle vsecho docela fajn clovek a ty recepty, at chcete nebo ne, jsou vychytane a hlavne levne. Nepouziva nahrazky, sojovku a kecup Otma, jen max. levne suroviny za par kacek. Neodolal jsem a hodil si jej do gourmet zalozek vedle Cuketky a Ambiente.
|
|
njn, hruska se pouze veze na vlne tzv. zdraveho stravovani. Jako nic proti tomu, v obchode se prodavaji hnusy fialovy, ale bojovat proti katovani kostu v potravinarstvi socko receptama pana Hrusky, je jako vyhanet BasaaaraAsada alkaujdou.
Nezrat na mnozstvi, ale na kvalitu.
Nevyvarovat, v jednoduchosti je sila.
Jist do polosyta namisto prezirani se.
Jak psal Dfens v clanku o panu hlavatem: Nedelat z jednoduche veci vec slozitou je klic k uspechu.
Miska ryze nekdy k obedu zasiti lepe nez plicky se sesti.
Nebejt linej a davat si zradlo na talir a ne zrat ze sacku z linky, pak clovek nevi, kolik toho sporada.
Nezrat jako kdybych cely dny vytloukal ingoty, kdyz celej den sedim na prdeli v aute nebo za kompem.
Jednoduche a neprodejne. Stravovani neni veda. Ta se z toho udelala jenom proto, ze je to trendy a koukaji z toho prachy za ruzne osvedcene rady, ktere se daji zpenezit. A luza zase jednou nemysli......
|
|
|
|
Babica+Hruška & Ordinace+VékáVéčka. Znám :-(.
|
|
Jde o soukromou společnost, která není dotována.
Ať si vysílají, co uznají vlastníci za vhodné.
|
|
|
vždyť jim to nikdo nezakazuje a kritizovat se snad ještě může.
tahle soukromá společnost tak neuvěřitelně podlejzá systému, že už raději místo zpráv vysílají Láďu Kapustu, zimního inspektora, letního inspektora, pak si moderátoři povyprávějí co bude v dalším dílu nějakého nesmyslu, který následuje po zprávách, k tomu nějaké to utýrané zvířátko, něco z krimi, něco ze společnosti celerbrit, jako bonus silničního pyráta. Divák je podle jejich názoru úplný idiot a podle toho "tvoří" zpravodajství. V pořádku, je to jejich boj, ale zasmát se tomu přece můžeme. :-)
|
|
|
Aha, šlo o recenzi.
Má chyba. Omluvte mne, jsem natvrdlá :-)
|
|
|
ale no tak, natvrdlá nejste, to víte a my (já a určitě se ke mně někdo přidá, takže používám množné číslo) to víme také. Takže vím, že víte, že nešlo o recenzi. :-)
a současně vím, že je ve vašich možnostech to uchopit. Nejmenovaná televizní stanice není nic jiného než Krysař, který se pokouší nás všechny dostat do kanálu, my to víme, vy to víte, armáda jejich diváků to jako neví, i když minimálně tuší, jen si to nechtějí přiznat a protože je to pro ně snadnější. Tak proč nepíchnout do vosího hnízda a neukázat jim to mýdlo v jejich očích? Zvláště v těchto situacích, kdy je to naprosto absurdní. Proč zaplácat polovinu zpravodajství nějakým kuchtěním, když od soukromé společnosti nikdo žádné zpravodajství nepožaduje, protože prostě není povinné?
|
|
|
Není sice povinné, ale je to primetime, a to je co? To je dojná kráva. Takže by byli blbí kdyby zpravodajství nevysílali zvlášť když je nejsledovanější.
|
|
|
Neříká se tomu co označují jako zpravodajství spíš infotainment ?
|
|
|
Jj, ale to je jedno, prostě využívají primetime aby zasáhli co největší počet diváků a jsou v tom nejúspěšnější.
|
|
|
tomu rozumím, nerozumím tomu, že už do zpravodajství není co dát. Takže tam exceluje Láďa a inspektoři všeho možného. Jeden inspektor v létě objíždí kempy a řeší záchody, druhý objíždí hory a zjišťuje kolik napadlo sněhu a za kolik se v horách nají. Nerozumím koho a čím chtějí zasáhnout. Zjevně došli silniční pyráti, ani týrané zvěře už není co bývalo a co hůř, nikdo se s nimi nebaví. Že se s nimi nikdo nebaví, mě tolik nepřekvapuje, hloupost otázek dosáhla vrcholu, top ten jednoznačně vede otázka na obžalovaného, proč jste to udělal? Co na to ten chudák asi tak má jednou větou odpovědět? Ale to je jen na okraj, protože většinu zpravodajského času využijí k tomu, co už nikoho ovlivnit nemůže, nemůžu se rozhodnout jestli je to lenost nebo už sami z těch svých nablblých zpráv úplně zblbli. :-)
|
|
|
Nejste cílová skupina. Takový vohnout má rád přehled, než si vyrazí poválet krkovičku do kempu. Stav hajzlíků a dostupnost lahváčů v bufetu jsou důležité indicie pro výběr!
|
|
|
|
Nebrání. Pokud vím.
Nerozumím Vaší otázce.
|
|
|
Jak lze naprosto svobodně kritizovat automobilku za to, že vyrábí šmejdy tak lze kritizovat televizi, že vysílá blbosti.
|
|
|
Jistěže.
Nevím jak to vnímáte Vy, ale já mám potřebu kritizovat jen ty, které dotuji nebo s kterými mám osobní negativní zkušenost.
Takže v oblasti vysílání TV mne zajímá jen ČT, kterou nedobrovolně financuji formou TV poplatků jak jako občan, tak násobně i jako firma. Pokud se u automobilky spálím, mohu následně odejít ke konkureci.
Kritizovat společnost podnikající na pokřiveném televizním trhu, kde jí konkuruje ČT financovaná zvrhlými TV poplatky, je zvláštní.
|
|
|
Vidím, že je tu v diskusií kopec ľudí, ktorí absolútne nečítali staršie D-FENSove články a nechápu pointu...
|
|
A proc vas to tak sere?
Hruska a jeho stado at si zerou co chteji.
Nebo to nejak negativne ovlivnuje kvalitu produktu slusnyho pekare, reznika, zelinare...?
Asi tezko.
Proc mu vkladate do ust neco co neuvaril?
A pak kdo si tady honi e-ptaka... :)
|
|
|
Nesere. Baví.
Jinak přeji dobrou chuť s Láďou!
|
|
|
Jasně, napsání parodie je úplně typické vyjádření nasranosti. Připojuji se k přání dobré chuti s Láďou Hruškou!
|
|
|
Jasne, asi je,
ja Hrusku videl jednou nahodou a jednou z donuceni.
To nahodny setkani jsem po jeho asi deseti slovech vypnul.
To ''donuceny'' ze slusnosti probehlo ve stylu:
twltomusisvidetnohroznejpycusjakyvarisracky.
A tim to skoncilo. Proste dalsi pycus z mnoha milionu.
Ale smolit o nem blogisek? Chjo...
Navic nechapu to vase debilni prani chuti. Ho nekde adoruju?
Stejne tak celkem caste rozhorceni a citace z ''hovinek.cz''...co to zas ty novinarsky vemena napsaly-stejny frustrovany blitky jako popisy Hrusky nebo Franka.
Mne prijde, ze tyhle medialni srace potrebujete stejne jako Bartosova potrebuje Blesk. Jinak byste nemeli co rict.
Co vas na tom bavi?
Kdyz jsem byl v puberte, tak jsem se rad ukajel tuposti druhych. Ja prece takovej nejsem, ja sem prece pycochytrej.
Ale casem jsem zjistil, ze me to naopak srazi na uroven tech pitomcu kterym jsem se vysmival.
Spousta z vas si tady hraje na chytraky a pak se smejete takovym sracum a hovinkam??
To jste vazne genialni.
A jak napsala Taksou-jsou to soukrome firmy. Tak co? Se na ne vykaslete a nenicte si zivot dementama.
Tedy pokud to neni vase programova napln zivota.
Pachatele dobra...obraceci na spravnou viru...
Hele, na druhou stranu, a TV Hovna nebo hovinky.cz natreli nekdy tenhle blogisek? Tezko, co?
By me vazne zajimalo, jak by podle D-F a jeho adorantu mela nase spolecnost vypadat-chovat se...? ...nebo presneji receno-jak k ni dojit...?
Dosazeni cile bych poznal podle toho, ze blogisek zaniknul-neni dal o cem psat :)
Problem vsech tech uzasnejch prani a teorii je, ze nejsme vsichni STEJNI.
V podstate je todlencto reakce na vsechny vejs.
|
|
|
Vlezu na blog, kterej se hemží D-F adorantama a zmrdám je coztohopyčomáte.
Nějakej nachlazenej?
|
|
|
To se povedlo s tím, jak vám předhodili adorování toho nováckýho gurmána. Já vím že je to gemein und abgrundtief schlecht, aber in diesem Fall geil und einigenmassen gerecht.
Přesně tak to totiž děláte vy. Vezmete si něco, co obsahuje 50% reálné a snadno ověřitelné reality a vzniklou kostru obalíte výmysly. Přesně tak to taky mmj. dělá Zeman.
Tak ochutnávejte vlastní medicínku a případně si k tomu můžete s Láďou udělat pizzu ze suchých rohlíků nebo věnečky z tavenýho sýra.
|
|
|
třeba mě to neštve, mě to baví. Se zaujetím sleduji, jak se "zprávař" Láďa hledá a pořád se nemůže najít. S napětím očekávám, že jednou doroste a podaří se mu rozbít skořápku a vylíhnout se. Zatím to nepřišlo, ale možná příště. Uvidíme. Zatím se nám vyprofiloval jako znalec, který při podrobném průzkumu dokáže odhalit plesnivé ovoce či zeleninu. To je vpravdě husarský kousek. To by blbej neřek, že "chlupatý" ovoce není to pravé ořechové. Když bylo dost ohnilých rajčat, okurek a hrozna, vrhnul se na pečení a vaření skoro zdarma. Může být, vaření a pečení teď frčí, ale proč je to božedobrej nosnou informací zpravodajství?
ať si pro mě za mě posílaj do éteru barevný obrázky o čemkoliv, ale proč tomu, krůtí brko, říkaj zprávy?
|
|
|
|
"A budou znamení na slunci, měsíci a hvězdách a na zemi úzkost národů, bezradných před řevem a vlnobitím moře. Lidé budou omdlévat strachem a očekáváním toho, co přichází na celý svět; neboť mocnosti nebes se zachvějí."
|
|
|
jsou trochu ve skluzu, protože úzkost už mám dávno, zvláště, když sleduji, co se děje na politické scéně, bezradná jsem, když si pustím TV, jen strachy zatím neomdlívám, ale mám tušení, že to přijde brzy, když tak sleduji, jakými skvělými nápady nás "oplodňuje" EU. :-(
|
|
|
Na tom je krásně vidět, jak hluboké má evropský Sojuz kořeny. Zřejmě se Lukášovi už tehdy vyjevil Sojuz ve snu a tak to hodil na papyrus. Prdlajs Apokalypsa, EU:).
|
|
|
a Noe stavěl archu, protože se bál, aby se neutopil v záplavě byrokracie. Jen všichni ti, kteří předpovídali konec světa, nás balamutili. Konec světa nenastal, nastal jen konec Evropy pod taktovkou EU a navíc jsme nezahynuli a musíme v tom žít! Místo konce světa peklo v Evropě a místo mesiáše Merkelová! Ale na druhou stranu je chápu, málokdo chce být poslem špatných zpráv.
|
|
|
Já to mam asi jako pětatřicátej kanál, takže o čem je řeč chápu jenom z kontextu. Ale jestli tam frčí tohle, tak je to vážně síla. Fakt to neni nijak zkreslený a zveličený?
|
|
|
jen počkej až "zprávař" Láďa ovládne tvůj oblíbený Šlágr, pak uvidíš sám! Láďa na to má a určitě přinese řadu zlepšení, bude se tam hrát na větev nebo na konev za doprovodu vozembouchu . . .
|
|
|
To je nepravděpodobný, my si na Šlágru potrpíme na kvalitu a vedení kanálu to ví!
|
|
|
Chceš snad naznačit, že Laďa není kvalita?
|
|
|
Vůbec nevim kdo to je, jenom co jsem si tady přečet a z toho je jasný, že se na stanici pro náročnýho diváka nehodí.
|
|
|
jak se to vezme, pokud si dobře pamatuji, tatarák z masa ti nevoní, garantuji ti, že Láďa rozhodně nebude dělat tatarák z masa. Láďův tatarák kolem masa ani neprojde, v lepším případě bude z buřtů, ale možná ani to ne, zkus přehodnotit svůj názor na něj! :-))
|
|
|
Arnold tomu nerozumí, Láďa je kvalita za rozumnou cenu! Láďa zná recept na to, jak udržet kulturu, prostě budeme žvejkat kůže, aby zbyly prachy. A prachy budou potřeba, protože Babiš si usmyslel, že stát neumí podnikat. Až Babiš rozjede podnikání státu, bude třeba každé koruny. Láďa má před sebou velkou budoucnost! Odcházím přehodnotit svoje priority, takovej Láďa to by byla partie!!
|
|
|
Mně to nesere, naopak, viděl jsem jeden díl a chtěl jsem Láďu podpořit. Proč na všem hledat něco negativního.
|
|
|
V horni reakci jste presne popsal to, co udelali Vasi adoranti, ale hodil jste to na me..
Pochybuju ze jste nic nepochopil.
Tuhle prasecinku Vas naucil ten priblblej Gruber?
Slabota.
V tehle vasi reakci me zklamal vas ukrok bokem zakamuflovany do 'semfpohopyco'.
Kdyz uz, taxem cekal vic.
No nic, treba to klapne nekdy priste. Vas generator bullshitu pracuje posledni dobou na plne obratky, takze se jiste brzy dockam nejake podobne sragory na thema semftipnej :)
|
|
|
To je nějaká úchylka, čekat na to, kdy se objeví bullshit? Když tak to najdem na netu. Se to musí dát léčit.
|
|
|
To by me zajimalo, v cem se lol lisi od navlas stejnejch pakonu, co sem nahodou vlezou a ventilujou si nejakej ze svejch nespocetnejch mindraku. Normalni okamzita reakce je, pokud uz takovej trapnej mamlas nekomu za reakci stoji, navrh si precist bod 6 na hlavni strance.
Proc se zrovna tomuhle pakoni nekdo snazi vubec odpovidat a dokonce i sam adorovany nacelnik?
Nejakou hlavu ani patu ten jeho slint nemel. Zcela ocividne je tak tupej, ze to proste nepochopil a vzhledem k jeho ubohemu tonu, ktery si takovy chipak dovoli jen anonymne online, ani za nejake vysvetlovani nestoji.
Takze co? Proc ne bod 6?
|
|
|
Vem v v úvahu, že občasný čutnutí do nějakýho blbečka je někdy dobrý pro duševní rovnováhu. Myslím, že od toho na světě jsou.
|
|
|
Přesně tak, čutnutí do e-mentála zahřeje u osrdí a navodí klid a harmonii v duši. Navíc zrelativisuje měřítka, takže i třeba takový Urza připadá jednomu chvíli jako fajn kluk.
|
|
|
:-)
A tak to zase jo. Jestli bude mit odvahu se jeste ozvat, tak si cutnem.
|
|
|
Kam se nám ta mičuda zase zakutálela?
(Dnes u nás bylo hezky, slunečno a jasno, leč, stejně jako minulý týden, silně přečurákováno, pročež jsem se rozhodl zmírnit svou deprézi návštěvou DF ... a první, co čtu, je příspěvek od lol. No není tohle pech?)
|
|
|
Proc ne bod 6?
Proc jo?
Proc to neplati pro ostatni?
Proc cumite na dementa Hrusku, proc ctete sracky na Hovinkach a jinde...?
Proc to komentujete?
On se ten bod 6 celekm na pycu obhajuje...zejo.
Moje reakce byla hlavne o tom, ze mi chybi kvalita ktera tady dlouho byla.
Do diskusi jsem se nezapojoval, bo me nebavi slovni ping-pong a slovickareni.
Ale je fajn, ze stado zabucelo a zastalo se guru Jary :)
Pro D-F:
Nemam jinou identitu.
|
|
|
Hm. D-F je guru Jara? Tak to jsem nevedel, to je asi prvni uzitecna informace.
|
|
|
Otázky, samé otázky. Samé proč? Kroutí to mozek.
Jdu si uvařit kůži s broskví a vygooglit džambulku....
|
|
|
Já se na dementa Hrušku klidně podívám, stejně, jako se zájmem shlédnu přírodopisný pořad o kočkodanech nebo si přečtu třeba Váš příspěvek. Žába nemusí být pronikavě inteligentní, aby se dala pitvat, není-liž pravda?
|
|
|
Diky vsem.
Pac a pusu :))
Pa.
|
|
|
Tak jo, lole. Těšim se, jak tu kvalitu tady prudce nastartuješ, když ti tak chybí. Do toho, borče!
|
|
|
On by nastartoval, ale nemůže, protože slovíčkaření ho nebaví.
|
|
|
A taky už není v pubertě a tak se neukájí....
|
|
|
Já myslím, že si sem lol jen přišel vybít zlost, protože má zácpu z papírových knedlíků. Ale to je imho D-Fensova chyba, že nakonec nepřipojil poznámku, že je to jen sranda.
|
|
|
Nebo pospíchal a má v zubech sponku a kus izolepy. Ale jestli se nemůže vysrat, tak to mu nezávidím. Sádra s kartonem to je slušnej špunt, to mu vydrží dlouho:).
|
|
|
Skoro mám výčitky, že jsme na něj oškliví, když má takové těžkosti; v jeho kůži bych taky asi nebyl důtklivý. Myslím, že D-Fens by se mu měl omluvit.
|
|
|
Jojo, on by nastartoval ale nemůže. Zato poradí a hlavně má názor.
(Musej mít hnízdo hned někde vedle. Podle toho, jak se všude rojej.)
|
|
|
Kdyby jen měl názor, budiž, to se může stát každému. Ale on se s tím ještě chlubí!
|
|
|
Hele, lole. Bod šest pro nikoho neplatí. Je to prostě tak: Ak sa ti to nepáči, tak mi vlez na kredenc.
Já ti nevím. Ty jsi nějaký divný.
|
|
|
No jo ale já jsem v pohodě pyčo.
Článek jsem napsal a dal na web, když jsem přišel z práce. Skvěle jsem se u toho odreagoval.
Moje žena to četla a hlasitě se tomu smála, což mě vždy potěší.
Doteď to četlo skoro deset tisíc lidí, co je hrozně moc na to, jaká to je kravina.
No a že se u toho vytočil jeden deprivant... to je jen takovej bonus.
je potřeba, abyste víc měnil styl pro různé identity, hned to prokouknu
|
|
Pripomina mi to nejaky starsi film (pamatuju si jako kluk uryvek, ale uz nevim co to bylo), kde Sovak hraje dedecka, ktery chodi po samoobsluze a opisuje si ceny, aby vymyslel jak uvarit levne.
Pak pozve deti na navstevu a serviruje takovou na prvni pohled hnusnou cernou kasi se slovy: "To koukate co? Stoji to dve koruny pet a je to pro tri lidi"
|
|
|
Z jakého filmu to je si nevybavím, ale vybavím si delší úryvek:
On zjistil, že v JéZeDé mají (v té době!) počítač s programem, který podle výživových hodnot a cen krmiv spočítá optimální krmnou dávku, aby kráva dostala vše potřebné a zároveň to bylo co nejlevnější.
Tak šel do Potravin, tam si opsal výživové hodnoty a ceny všeho a v JéZeDé si z těch údajů nechal vypočítat optimální krmnou dávku.
Jen ten výsledek pak nebyl k žrádlu :-)
|
|
|
|
Bože, to je zase udááááááálost kvůli jedné debilní televizní stanici. Lidstvo už mi dávno nestojí ani za to, abych se snažil byť jen ovlivnit jeho radostnou, tohoto času modrožlutou cestu do prdele a co se mne osobně týče, televize má vypínač. Doporučuju vyzkoušet, bezvadná věc.
|
|
|
Lidstvo ti už za to nestojí a televize má vypínač...
Čo ti ale nebráni v mrhaní pohŕdania v diskusii.
|
|
|
Televize maj dneska jeste i vypinac? Myslel sem, ze uz maj jenom kamery!
|
|
|
Myslím, že ten vypínač bude čím dál, tím důležitějším ovládacím prvkem. Dřív jsem si, například, pouštěl televizi jako background při práci. Po zahuštění mediální masírky v posledních cca 5-10 letech už to nedělám, v zájmu vlastního duševního zdraví.
Vypínač na TV mi pořád dává jistotu, že mám poměrně vysokou šanci si nenechat vydlabat hlavu, jako už se stalo té většíně, co nad ní mŕhám pohŕdaním.
|
|
|
Jsi slabší kus, který by měl bydlet sám někde v jeskyni jako poustevník.
My, kterým masírka nic nedělá, potřebujeme vědět, kterak lidstvo blbne; to je naše ochrana, nikoli vypínač.
|
|
|
Bojem, především bojem sílí náš protivník.
|
|
|
Naja, zase jsi mne vodhalil, ty silnej kuse ... a vůbec, neměl by ses tu se mnou zdržovat, co kdybys promeškal Ordinaci? Nebo ... ó hrůza ... Prásk?!
|
|
|
V pohodě. Mě jsi pro dnešní dávku emocí vystačil ty :-)
|
|
|
...a neni ti lito casu, kterej "potrebujes" na to, abys se stale dokola presvedcoval, ze hovno smrdi? Tohle sebemrskacstvi nechapu, ale je to tvuj race.
|
|
|
Tak hlavne aby ten vypinac vypinal i tu kameru.
|
|
|
Vypinac? Tsss... Ja to jeste vylepsil. V r. 2009 (myslim), zacalo to dygytalňy vysilani...no a protoze jsme debilizator uz pul roku nezapnuli jindy nez v nedeli dopo na Objektiv, tak jsem z ni sundal kytky, smrncnul sprejem na interierove plasty v aute, dokoupil baterky do DO a odvezl to do charity. Tam mi pekne podekovali a ja mam uz patej rok klid. Myslim, ze to byl dobrej kseft.
8o)
|
|
Master všech sračkoklohnilů, Jyrka Babice, asi skřípe zubama. Umí sice pět druhů oblíbené pomazánky z hovna a obratně mění kečup v hořtici, ale rozhodně nemá takový rating, jako inspektor H.
|
|
+ vyborne jsem se pobavil (diky! ;-))
+ zjistil jsem, ze existuje nejaky Lada Hruska.
|
|
Muze mi nekdo prosim vysvetlit, co je duvodem tohoto clanku? Myslel jsem, ze v poslednich TV N@VINACH najdu nejake vysvetleni, ale po kratkem proseekovani jsem nenasel, zadny objevny recept se nekonal. Shlednout cele TN jsem nezvladl.
Jinak kdyz se misto sadry prida skrob, jsou z toho docela levne golfove micky ;-).
|
|
|
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/poslanci-v-ohrozeni-ruzova-karta-jejich-auta-uz- nechrani/r~f3caa412c08f11e39d320025900fea04/
|
|
Nevím jak vy, ale já jsem si v jeho receptech vybral. Ta pizza byla dobrá. Zkoušel jsem chleba i rohlíky a taky byli ok. Kůžičky bych nejedl, ty mám rad jenom s kuřetem. Ale to je podle vkusu každého soudruha. Myslím, že tyto recepty jsou jednou z mála koukatelných věcí nováckých zpráv. Holt né každý má na pravý kaviár a šampus. Jo a vařil jsem i podle Babicy. Taky to bylo dobré. Né každý recept je skvost. Je třeba vybírat.
|
|
|